Име: 
          Парола: 
           


Начало
Услуги
Как работим
Запитване
За контакти
                  

 ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Въпрос: Какво представлява услугата интернет факс и какви са предимствата и
пред  други подобни?

Отговор: При услугата интернет факс:

Вие може да получавате факсове на стационарен телефонен номер с код от София. Телефонният номер е индивидуален и само Вие получавате факсове там.Всички факсове се пренасочват веднага към предварително зададен емаил адрес. Срещу месечна абонаментна такса Вие може да получавате неограничен брой факсове.

Вие може да изпращате факсове на цени значителни по- ниски от тези на БТК. През интернет страница Вие може да напишете текстово съобщение и/или да изберете предварително подготвен файл от Вашия компютър с формати :doc, rtf, xls, bmp, jpg, dcx или pdf. Разполагате с индивидуални настройки за изпращане. Така никой няма да разбере, че факсът се изпраща през услуга, а не през факс апарат.
Предоставяме Ви информация за всички получени и изпратени факсове, както и пълна отчетност за разходите по абонамент или изпращане.

Въпрос: Потребители, които не са от София, могат ли да ползват услугата ИНТЕРНЕТ ФАКС БИЗНЕС?
Отговор: Услугата интернет факс може да се ползва от всички потребители от България и Чужбина. Потребители от други градове получават софийски номер. Получаването на номер не е свързано с взаимоотношения на клиентите с БТК.

 Въпрос: Хората,които изпращат факсове от България и Чужбина ще знаят ли, че факса се препраща като ел. поща при услугата интернет факс.
Отговор: Тъй като телефонните номера са нормални БТК номера не е възможно да се долови разлика между услугата интернет факс и приемането от нормален факс апарат.

Въпрос: Индивидуален ли е номера на услугата ИНТЕРНЕТ ФАКС БИЗНЕС и колко време мога да го запазя?
Отговор: Да, на този факс номер само Вие получавате факсове,които веднага се препращат на вашата електронна поща. Ако не подновите абонамента си, номера ще бъде даден на друг потребител.

Въпрос: До колко е защитена информацията?
Отговор: Цялата система е автоматизирана. След приемане или изпращане всички данни се изтриват от системата. Поддържащ персонал или трети лица нямат достъп до информацията.

Въпрос: Има ли минимален срок за ползване на услугата ИНТЕРНЕТ ФАКС БИЗНЕС? Отговор: Приемането и изпращането на факс се захранват с две отделни и независими сметки. За приемане на факс е необходимо минимален абонамент от един месец. След този месец, ако не продължите услугата, Вашият факс номер се предоставя на друг потребител. За изпращане на факс  е необходимо зареждане на комуникационна  сметка. Срока за израсходване на комуникационната сметка е 6 /шест/ месеца.

Въпрос: Какви са предимствата на услугата ИНТЕРНЕТ ФАКС БИЗНЕС пред факс апарати?
- Получените факсове може да четете през интернет по всяко време и от всяко място .
- Вие ставате много по-мобилен.
- Вие пестите от абонаментна такса за телефонен пост при БТК.
- Не е необходимо да закупувате факс апарат или друга комуникационна техника.
- Вие имате точна представа за разходите по изпращане на всеки един факс.
- Вие имате точна информация, от кой номер е изпратен факса.
Въпрос: Защо се таксува  неизпратен факс?
- От отсрешната страна е вдигнато, но не е даден факс сигнал.
- Линията е прекъсната по време на изпращане на факса.


<< Обратно  във  факс >>
Виртуален офис ©2004